Els veterans debuten a la lliga amb victòria

Comparteix

Els caleros es van imposar per 1 – 3 al camp de l’Aldeana, en el primer partit de la lliga.

L’equip de futbol dels Veterans de La Cala va debutar amb victòria al Campionat de Lliga de les Terres de l’Ebre. Els caleros es van imposar per 1 – 3 al camp de l’Aldeana, en un partit que van haver d’afrontar amb un home menys des del minut 39.

Fins al descans, el resultat era d’empat a 0. Els caleros es van avançar en el marcador, després del llançament d’una falta de Jordi Marsal. I tot i l’empat dels aldeans de penal, dos contres de Mamadou van donar-los la victòria en els últims minuts.

«Veníem de la final de la Copa, que havíem perdut amb resultat enganyós, i anàvem a un dels camps més difícils de la categoria. Vam plantejar bé el partit i ens va sortir millor del que pensàvem», celebra satisfet el tècnic, Joan Pere Llambrich.

El pròxim partit serà novament fora de casa, en aquest cas al camp del Jesús Catalònia.

Comparteix