L’Ajuntament participa en l’aturada general del 3-O

Comparteix

Tots els equipaments municipals tancaran portes demà dimarts. Només hi haurà serveis mínims al CAP per urgències, a la Policia Local i al SUM.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar secundarà la vaga d’aquest 3 d’octubre. Després dels terribles episodis viscuts ahir a Catalunya, i com a mostra de rebuig a les actuacions policials dels cossos de l’Estat espanyol, la institució municipal ha decidit adherir-se a l’aturada per aquest dimarts, convocada per condemnar la repressió i en defensa dels drets fonamentals.

Sota aquest propòsit, el consistori tancarà les seves dependències municipals i no s’atendrà al públic. I totes les activitats previstes seran suspeses. De fet, tots els equipaments esportius tancaran portes. Això sí, l’Ajuntament ha garantit els serveis mínims per la Policia Local i el SUM. L’alcalde, Jordi Gaseni, ha animat el poble a seguir la vaga prevista per aquest dimarts.

Respecte als serveis de salut, el CAP oferirà una atenció només per urgències, de manera continuada durant tot el dia, i s’anul·len totes les visites programades. En ensenyament, tant l’Escola Sant Jordi com l’Institut Candelera oferiran serveis mínims garantits, tot i que s’espera una important participació en l’aturada.

En pesca, la flota marítima de la població es quedarà amarrada a port i la Confraria de Pescadors no funcionarà. Pel que fa als transports, el servei de trens regionals a l’R16 funcionarà en un 33%. Aquesta vaga ha estat convocada per la Taula per Democràcia acordada amb diversos sindicats.

Comparteix