Jordi Gaseni assegura que els alcaldes «arribarem fins al final»

Comparteix

L’alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’AMI ha enaltit, aquest dijous en la concentració davant el TSJC, el paper dels alcaldes en el camí cap al referèndum de l’1-O.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’AMI, Jordi Gaseni, ha enaltit aquest dijous el paper dels alcaldes en el camí cap al referèndum de l’1 d’octubre: «Estem a tope i arribarem fins al final».

 

 

«El dia 1 votarem, no ho dubteu, i aconseguirem el que el nostre poble ens demana, que és la llibertat», ha dit en una intervenció en la concentració convocada per les entitats sobiranistes davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra les detencions d’alts càrrecs del Govern per la seva vinculació amb el referèndum de l’1 d’octubre.

Segons ha destacat, ja s’ha citat judicialment a 55 alcaldes per haver signat decrets a favor de l’1-O en «l’acte més gran de solidaritat que es pot fer com a representant del poble», però ha recordat que més de 750 defensen la votació.

Comparteix