La residència comptarà amb un espai destinat a persones amb discapacitats físiques

Comparteix

El Departament d’Afers Socials i Famílies ha adjudicat una quinzena de places al centre, que es convertirà en el primer de la demarcació de Tarragona en oferir aquest servei.

La residència d’avis de l’Ametlla de Mar comptarà amb un servei més quan es posi en funcionament. El Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha anunciat que es concertaran una quinzena de places per a persones amb discapacitats físiques.

L’equipament calero es convertirà així en un centre de referència, ja que fins ara aquestes persones havien d’anar a centres barcelonins per ser ateses, donat que no existia cap equipament disponible a Tarragona.

Així ho va donar a conèixer l’alcalde Jordi Gaseni, el passat divendres en una entrevista a La Cala Ràdio. L’alcalde ha explicat que una de les ales de l’edifici aniria destinat a aquest nou servei, i que permetrà «comptar amb més professionals i també esdevenir referents no només a Terres de l’Ebre, sinó a la província».

Gaseni també ha celebrat que el govern català hagi posat com a prioritària la residència calera, per rebre places concertades dins el paquet de 233 places de residència i centre de dia destinades per enguany a les Terres de l’Ebre. «Pas a pas anem avançant» ha subratllat l’alcalde.

Està previst que el pròxim mes d’octubre, el Departament faci pública la distribució d’aquestes places concertades.

Comparteix