Xavier de la Fuente, portaveu del PSC a l’Ametlla de Mar analitza l’actualitat municipal.
Llegeix més

Xavier de la Fuente, portaveu del PSC a l’Ametlla de Mar analitza l’actualitat municipal.
Llegeix més
Tertúlia futbolística amb l’anàlisi de l’actualitat del Barça, el Madrid i la Cala. Amb Òscar Farnós, Juanjo Balfegó, Ricardo Fernández, Francesc Callau i aquesta setmana amb Abel Borràs com a invitat.
Llegeix mésAnotherMusic 1677, en directe el dissabte 20/09/2025 amb dj Rada i Ikany dj barrejant i presentant exclusiua tracks de l’escena Clubb. Punxem discs dels anys 19834, 1994, 1998 i 2000.
Llegeix més
Comencem nova temporada del ‘Cada dia és 8M’ parlant del turisme, de com eren els estius abans a la Cala i d’allò que té la Cala que atreu als turistes cada estiu. En parlem amb tres estiuejants habituals al municipi Txell Ascensio, Abril Prieto i Roser Corbera i amb la tècnica de Turisme, Eva Garcia.
Llegeix més
El regidor d’Entesa per la Cala, Antonio Espuny, repassa l’actualitat política municipal.
Llegeix més
12 – Ceviche de gamba amb nectarina i ají groc. Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui ens explica com preparar un Ceviche de gamba amb nectarina i ají groc.
Llegeix més
8.- Denuncia de fets delictius. Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, dona alguns consells de com denunciar qualsevol fet delictiu davant dels cossos de seguretat.
Llegeix més
12 – Pacient inconscient. La infermera María José Castellano ens dona consells de salut. Avui ens parla del que hem de fer davbant d’un pacient inconscient.
Llegeix més
8 – Paddle Surf amb la Subhasta de l’Estany. Lurdes Núñez de la Subhasta de l’Estany ens parla del servei que ofereixen de lloguer de paddle.
Llegeix més
11 – Baba ganoush de carbassó amb crudités i focaccia de wasabi. Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui ens explica com preparar Baba ganoush de carbassó amb crudités i focaccia de wasabi.
Llegeix mésEste sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR