2.- Tartar de tonyina roja amb mango i ponzu. Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Tàrtar de tonyina roja amb mango i ponzu.
Llegeix més

2.- Tartar de tonyina roja amb mango i ponzu. Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Tàrtar de tonyina roja amb mango i ponzu.
Llegeix més
1.- On Boat Joan Josep Mansanet, gerent de l’empresa de lloguer d’embarcacions i excursions On boat, ens aconsella una activitat per fer aquest estiu a l’Ametlla de Mar.
Llegeix més
2.- Robatoris a l’interior d’habitatges. Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells per prevenir ara a l’estiu, els robatoris a l’interior d’habitatges.
Llegeix més
2.- Cop de calor La infermera María José Castellano ens dona consells de com prevenir i afrontar un cop de calor, , una afectació molt freqüent a l’estiu.
Llegeix més
1.- Tataki de síndria amb miso blanc i formatge feta Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Tataki de síndria amb miso blanc i formatge feta.
Llegeix més
1.- Robatoris a l’interior de vehicles Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells per prevenir ara a l’estiu, els robatoris a l’interior de vehicles.
Llegeix més
1.- Hidrocució o tall de digestió La infermera María José Castellano ens dona consells de com prevenir i afrontar una hidrocució o més conegut popularment com a tall de digestió, una afectació molt freqüent a l’estiu.
Llegeix més
1.- Prevenció d’incendis per les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. El sergent Juanjo Salvadó, cap del Parc de Bombers de l’Ametlla de Mar ens dona alguns consells de com afrontar amb precaució la manipulació de petards i de fogueres durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.
Llegeix mésEste sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR