4.– Llobarro al vapor Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un llobarro al vapor.
Llegeix més

4.– Llobarro al vapor Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un llobarro al vapor.
Llegeix més
3.- Casals d’estiu científics marins de Plàncton Diving Eli Bonfill de Plàncton Diving ens parla sobre els casals d’estiu científics marins que porten a terme durant l’estiu al port de Calafat.
Llegeix més
4.- Precaucions per a la gent gran Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells a la gent gran per a prevenir robatoris.
Llegeix més
4.- Cremades La infermera María José Castellano ens dona consells del que hem de fer si patim cremades.
Llegeix més
3.- Ofegaments en platges i piscines El sergent Juanjo Salvadó, cap del Parc de Bombers de l’Ametlla de Mar ens dona alguns consells de com afrontar amb precaució els perills d’ofegament en platges i piscines.
Llegeix més
3.- Carpaccio de tomàquet cor de bou amb ajoblanco d’ametlla i umeboshi Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Carpaccio de tomàquet cor de bou amb ajoblanco d’ametlla i umeboshi.
Llegeix més
2.- Tuna Tour David Puente, director del Tuna Tour ens explica aquesta oferta única i pionera al món de nadar entre tonyines.
Llegeix més
3.- Robatoris al carrer Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells per prevenir ara a l’estiu, els robatoris al carrer.
Llegeix més
3.- Hemorràgies per ferides La infermera María José Castellano ens dona consells de com afrontar les hemorràgies per ferides.
Llegeix més
2.- Precaució en les camiades pel GR-92 El sergent Juanjo Salvadó, cap del Parc de Bombers de l’Ametlla de Mar ens dona alguns consells de com afrontar amb precaució les caminades pel camí de ronda o GR-92..
Llegeix mésEste sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR