3.- Casals d’estiu científics marins de Plàncton Diving Eli Bonfill de Plàncton Diving ens parla sobre els casals d’estiu científics marins que porten a terme durant l’estiu al port de Calafat.
Llegeix mésCategoria: Càpsules estiuenques
Consells de seguretat
4.- Precaucions per a la gent gran Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells a la gent gran per a prevenir robatoris.
Llegeix mésConsells de salut
4.- Cremades La infermera María José Castellano ens dona consells del que hem de fer si patim cremades.
Llegeix mésConsells de prevenció d’emergències
3.- Ofegaments en platges i piscines El sergent Juanjo Salvadó, cap del Parc de Bombers de l’Ametlla de Mar ens dona alguns consells de com afrontar amb precaució els perills d’ofegament en platges i piscines.
Llegeix mésConsells de gastronomia estiuenca
3.- Carpaccio de tomàquet cor de bou amb ajoblanco d’ametlla i umeboshi Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Carpaccio de tomàquet cor de bou amb ajoblanco d’ametlla i umeboshi.
Llegeix mésConsells d’activitats estiuenques
2.- Tuna Tour David Puente, director del Tuna Tour ens explica aquesta oferta única i pionera al món de nadar entre tonyines.
Llegeix mésConsells de seguretat
3.- Robatoris al carrer Albert Bouzas, cap en funcions de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, ens dona alguns consells per prevenir ara a l’estiu, els robatoris al carrer.
Llegeix mésConsells de salut
3.- Hemorràgies per ferides La infermera María José Castellano ens dona consells de com afrontar les hemorràgies per ferides.
Llegeix mésConsells de prevenció d’emergències
2.- Precaució en les camiades pel GR-92 El sergent Juanjo Salvadó, cap del Parc de Bombers de l’Ametlla de Mar ens dona alguns consells de com afrontar amb precaució les caminades pel camí de ronda o GR-92..
Llegeix mésConsells de gastronomia estiuenca
2.- Tartar de tonyina roja amb mango i ponzu. Tomàs Also, ens atansa les receptes més fresques i estiuenques. Avui preparem un Tàrtar de tonyina roja amb mango i ponzu.
Llegeix més