020.- Moda amb DO. Neus Fornós, modista d’Entre Teles i descendent de Cinta Torta Macià “la Belet”, una modista històrica d’Amposta.
Llegeix mésCategoria: Al Dia Terres de l’Ebre
DO, olors, colors i sabors de l’Ebre
019.- Les llacunes litorals, el fartet i el samaruc Les llacunes litorals són masses d’aigua oligotròfiques permanents, situades a les desembocadures de barrancs mediterranis amb un balanç hidrològic i una composició físico-química molt fluctuants que depenen de l’evaporació, de l’aportació puntual d’aigua dolça quan hi ha episodis forts de precipitació i de la influència marina […]
Llegeix mésDO, olors, colors i sabors de l’Ebre
018 – La feina de les abelles i dels apicultors A Ulldecona, la feina de les abelles i dels apicultors com Ramon és molt més que produir mel. Elaboren mels monoflorals, recullen pol·len i crien noves colònies per a altres apicultors, en un procés marcat per la cura del medi ambient i la sostenibilitat. La […]
Llegeix mésDO, Olors, colors i sabors de l’Ebre
017 – Atzavara-Arrels Aquest programa radiofònic commemora els 25 anys d’Atzavara-arrels, una entitat social nascuda a Tortosa el 2000 amb la missió de construir una societat més justa, inclusiva i cohesionada a les Terres de l’Ebre. A través de Doina Gherta, fragments poètics i música compromesa, el programa fa un recorregut emotiu pels valors, projectes […]
Llegeix més