Categoria: Més programes

‘L’illa de Bergman’

S’estrena l’Illa de Bergman, un film dirigit per Mia Hansen-Løve i protagonitzat per Vicky Krieps i Tim Roth, interpretant a una parella de cineastes en cerca d’inspiració. Una pel·lícula amb tocs autobiogràfics on el cinema i la vida se superposen en diferents capes a través de la relació entre dos personatges. Aquesta i més estrenes amb Montse Cateura i […]

Llegeix més

‘La brigada de la cocina’

Aquest divendres s’estrena ‘La brigada de la cocina‘, un film francès que tracta sobre la integració social a través de la gastronomia d’una manera amena i reivindicativa. El director francès Louis-Julien Petit, reconegut per altres audiovisuals de caràcter social, l’ha escrit i dirigit. Aquesta i més estrenes amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més

Pica Lletres

Tres alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Candelera han participat al concurs radiofònic, Picalletres, on han demostrat les seves habilitats lingüístiques juntament amb els alumnes de l’Escola Camp Joliu (Tarragona).

Llegeix més

‘Ninjababy’

Aquest divendres s’estrena ‘Ninjababy’, una comèdia atrevida sobre l’absència de l’instint maternal. Yngvild Sve Flikke, la directora noruega, presenta aquesta pel·lícula absolutament excepcional tot i que jugui amb el vulgar i ordinari del seu argument i llenguatge. Aquesta i més estrenes amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més