Categoria: Més programes

Fede Cortés

Les aventures de dos detectius privats del Priorat. Són els Johnson & Johnson, nascuts de la mà de Fede Cortés. Coneixem més de la seva obra i les seves investigacions.

Llegeix més

‘A Fábrica de Nada’

Una nit, un grup de treballadors s’adona que l’administració està robant maquinària i materials de la seva pròpia fàbrica. Quan es preparen per organitzar l’equip i la producció, se’ls obliga a no fer res, com a represàlia, mentre les negociacions per al seu acomiadament estan en marxa. La pressió desencadena una revolta entre els treballadors, […]

Llegeix més

Anna Vizcarro

La música és beneficiosa amb tots els sentits. Un exemple pot ser millorar la integració social de nens i nenes de famílies vulnerables. L’Anna Vizcarro explica el projecte ‘Actua a través de la música’ que impulsen a l’EMMA.

Llegeix més

Anothermusic 1307

Iniciem el programa amb els nous tracks del panorama electrònic. Recordem el passat amb vinils de Darkwave 1987, Eurohouse 91, Hardhouse 99 i Progressive 2002. L’hora final en sessió de mescles, a càrrec de Dj Rada i Ikany Dj, presentant sons exclusius en format Jackin, Deep, Tech, Indie, Techno, Soulful…

Llegeix més

‘Lucky’

‘Lucky’ se centra en el viatge espiritual d’un home ateu, de 90 anys. Sent que es troba en el tram final de la seva vida i es veurà impulsat a fer un viatge d’autodescobriment amb l’objectiu final de trobar la il·luminació. Aquesta i la resta d’estrenes de la setmana amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més