Categoria: Més programes

‘El Irlandés’

Aquesta setmana, Martin Scorsese estrena ‘El Irlandés’, una saga èpica sobre el crim organitzat a Estats Units durant l’època de la postguerra. La història es narra a través dels ulls d’un veterà de la Segona Guerra Mundial, Frank Sheeran, un assassí que va treballar amb algunes figures notables del segle XX. Aquesta i la resta […]

Llegeix més

‘Joker’

A Fila Zero, obrim la temporada, amb un important incís a l’estrena de la pel·lícula ‘Joker’, l’aproximació de Todd Phillips al fosc personatge de la factoria DC, i etern enemic de Batman. Aquesta i la resta d’estrenes, amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més

Anothermusic 1384

Dj Rada i Ikany Dj presenten i mesclen els essencials i nous tracks setmanals: exclusius sons Deep, Tech, Minimal, Indie, Techno, Trance, House, Garage, Soulful…I un repàs a vinils del passat 1989 Newwave / 92 Sinthpop / 95 Eurodance / 00 Hardhouse.

Llegeix més

La Patxanga 28/10/2019

A la tertúlia futbolística dels dilluns, ens hem quedat sense poder parlar del clàssic Barça-Madrid que s’ha ajornat fins al 18 de desembre. Del que sí hem parlat, és del paper del Barça a la Champions League. També hem parlat de la situació de la Cala a la lliga, després de dos derrotes consecutives.

Llegeix més

Anothermusic 1382

Dj Rada i Ikany Dj presenten i mesclen els essencials i nous tracks setmanals: exclusius sons Deep, Tech, Minimal, Indie, Techno, Trance, House, Garage, Soulful…I un repàs a vinils del passat 1988 Electrohiphop / 93 Hardtrance / 98 Progressive / 00 Trance.

Llegeix més