Categoria: Més programes

‘La pell freda’

Els experts en cinema, Montse Cateura i Enric Franch, s’asseuran cada setmana a la Fila zero per presentar-vos les estrenes de la setmana. L’adaptació cinematogràfica de ‘La pell freda’, la reeixida novel·la de Sánchez Piñol, arriba als cinemes acompanyada de la pel·lícula basca ‘Handia’, del drama de ‘Las hijas de Abril’, l’acció i el cinema fantàstic de […]

Llegeix més

Dia mundial contra el càncer de mama

L’any vinent es diagnosticaran uns 530 nous casos de càncer de mama a Tarragona i més de 4.200 a tot Catalunya. El de mama és el càncer més freqüent entre les dones: ho és un de cada tres nous càncers que es diagnostiquen. Per això, la detecció precoç és clau per agafar la malaltia a temps. […]

Llegeix més

Anothermusic 1280

Edició 1280 de l’Anothermusic. Primers minuts per repassar novetats musicals del panorama electrònic. Quatre vinils del record: 1988 House, 92 Techno, 96 Trance i 00 Hardhouse. Tancament de programa amb les sessions de mescles dels DJs Rada i Ikany, fusionant un recull exclusiu de nous tracks Tech, Indie, Jackin, Techno, Deep, Soulful…

Llegeix més

Carme Blanch

Arriba la tardor i és el moment de canviar la roba de l’armari. Sabem què està de moda? Parlem amb l’emprenedora Carme Blanch, dissenyadora de roba infantil, de les tendències actuals.

Llegeix més

Franc Samarra

Franc Samarra ha convertit una de les seves passions en paper. És coautor del primer llibre que repassa la història del futbol calero. Però aquest professor de secundària jubilat també té una altra afició: el teatre.

Llegeix més

Joana Serret

Viatgem cap a la biblioteca de la capital del Montsià. Entre torres de llibres, Joana Serret s’encarrega d’organitzar jornades literàries com la de les Lletres Ebrenques. La passió per aquest món forma part de la seva vida, que ens relata en primera persona a l’Absenta.

Llegeix més

La patxanga 09/10/2017

Tot i l’aturada de la Lliga per les seleccions, a La patxanga hem analitzat el començament de temporada, els fitxatges i sobretot la sortida de Neymar del Barça. També hem parlat de l’empat del 1r equip de La Cala davant del Roquetenc.

Llegeix més

Anothermusic 1279

Presentació de la temporada 18 d’Anothermusic. Inici amb els vitals i nous tracks de la setmana. Recuperem clàssics del 1988 EBM, 94 House, 99 Hardhouse i 01 Hardtrance. I en sessió els darrers 60 minuts, Dj Rada i Ikany Dj ofereixen una exclusiva tria de produccions, per generar sons elegants i energètics.

Llegeix més

Miquel del Roig

És dels pocs que aconsegueix només amb una guitarra i la seva veu, aixecar a tota una germanor de públic en escenaris tant importants com el Canet Rock. Mestre jubilat, poques persones del país coneixen el seu veritable cognom. L’autor del himne ‘no oficial’ de La Cala és Miquel del Roig.

Llegeix més