Categoria: Més programes

Nautilus

Enamorats del rock, Nautilus porta quatre anys pujant a l’escenari per fer vibrar el públic amb la millor música de tots els temps. Amb Céline Borràs, Sadurní Vendrell i Sergi Brull, membres del grup, parlem de la seva trajectòria i dels reptes de futur.

Llegeix més

‘Un amor impossible’

Aquest divendres s’estrena a la gran pantalla la història romàntica d’una dona que haurà de cuidar la seva filla als anys 50, ‘Un amor impossible’. És un drama francès dirigit per Catherine Corsini. Aquesta i la resta d’estrenes, amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més

‘Spiderman: Lejos de casa’

Arriba a la gran pantalla dels cinemes, l’estrena ‘Spiderman Lejos de casa’, la nova aventura del trepamuros de Tom Holland que posarà fi a la fase 3 de l’Univers Cinematogràfic de Marvel després que ‘Venjadores Endgame’ fes el mateix amb la ‘Saga del Infinito’. Aquesta i la resta d’estrenes amb Montse Cateura i Enric Franch.

Llegeix més

Anothermusic 1366

Dj Rada i Ikany Dj presenten i mesclen els vitals i nous tracks setmanals: exclusius sons Deep, Tech, Minimal, Indie, Techno, Trance, House, Garage, Soulful…. Quatre vinils dels passat: 1989 Sinthpop / 93 Techno / 97 Pizzicatto / 2000 Hardhouse.

Llegeix més