Ens embarquem a bord del catamarà Tuna Tour per salpar cap a la temporada turística de l’Ametlla de Mar. Quines previsions tenen els allotjaments? Quines campanyes impulsen comerciants, empreses nàutiques i restauradors? Quina feina es desenvolupa des de l’Àrea de Turisme? Fem tertúlia amb Josep Margalef, xef del restaurant El Molí dels Avis, Damià Llaó, […]
Llegeix mésCategoria: Entrevistes
Joan Callau, coordinador dels Premis Literaris
El coordinador dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar, Joan Callau, explica els detalls de la Nit de Poesia al carrer, que tindrà lloc aquest dissabte a la plaça Joan Miró.
Llegeix mésAnna Vizcarro, cap d’estudis de l’EMMA
A l’estiu segueix la música a La Cala. L’EMMA proposa una vintena de cursos, per a tots els públics, per continuar formant-se o entrar en aquest món. Ens ho explica la cap d’estudis, Anna Vizcarro.
Llegeix mésSílvia Argentó, coordinadora de l’Àrea Municipal d’Esports
S’acosta l’estiu i des de l’Àrea Municipal d’Esports comencen les activitats de matí per als més joves. Ens fa un repàs dels ‘Sports & Summer Camps’, la coordinadora Sílvia Argentó.
Llegeix mésJo parlo calero: ‘L’avís de l’àngel’
Amb ‘L’avís de l’àngel’, Joan Callau reprenia la seva passió de la poesia i s’emportava un dels premis més destacada de la literatura catalana. Joan Rebull repassa la seva obra i el seus premis.
Llegeix mésSortim a l’Escola: els desitjos de 6è
Els alumnes de 6è de l’Escola Sant Jordi acaben d’aquí uns dies la seva etapa a la primària. Per això, ens expliquen quines coses millorarien, què han après i demanen un desig pel futur del centre.
Llegeix mésXavier Solé, tècnic de Medi Ambient
El tècnic de Medi Ambient, Xavier Solé, ens visita per parlar del lema d’enguany del Dia Mundial del Medi Ambient, dedicat a la contaminació per plàstics.
Llegeix mésBatega: els llegums
Els mengem 1 cop per setmana quan els hauríem de menjar uns 3 cops. Parlem dels llegums, un dels aliments que es pot cuinar de múltiples formes i que ens aporta gran quantitat de beneficis. Ens ho explica la dietista i nutricionista, Roser Martí.
Llegeix mésDamià Llaó i Carmina Montserrat, Diada dels Fideus Rossejats
Diumenge al migdia, el port pesquer serà l’escenari de la 24a Diada dels Fideus Rossejats. El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, i una de les membres de jurat, Carmina Montserrat, ens expliquen com s’està preparant aquesta festa gastronòmica.
Llegeix mésJordi Rom, gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada
El gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Jordi Rom, explica les novetats de la Festa de la Mar que se celebrarà conjuntament amb la Diada dels Fideus Rossejats, aquest diumenge.
Llegeix més