Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Vicent Pellicer, escriptor

nov. 23 2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/11/20181120-Lentrevista-Vicent-Pellicer-Terres-de-lEbre-Encisadores-1.mp3

 

Vicent Pellicer presentarà aquest diumenge, dins dels Vermuts CalaCultura, el seu llibre “Terres de l’Ebre i Matarranya, encisadores”. L’autor ens explica tots els detalls d’aquest treball fotogràfic i poètic.

Navegació d'entrades

‘Tenemos que vernos más’
El bàsquet calero visita dissabte la pista del líder, la Pobla de Mafumet

Releated Posts

Revetlles amb precaució amb Juanjo Salvadó

Revetlla Sant Joan amb Albert Borràs i Lara Brull

L’Actualitat Municipal amb Eva del Amo

Notícies

  • L’Ajuntament reforça el servei de neteja de carrers…

    L'Ajuntament també ha engegat una campanya de sensibilització a les xarxes socials,…

  • El parc de bombers de l’Ametlla de Mar…

  • L’Alguer i el Club Nàutic acolliran la revetlla…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies