Els premiats van ser Abel Mañé, Alex Sancho, David Fort, Mª Cinta Garcia, Julià Margalef i Gerard Consarnau.
Èxit de participació, un any més, en la 39a Diada de l’Arrossejat amb el tradicional concurs de cuina, degustacions i animació popular. Els porxos de l’edifici de l’antiga llotja de peix van acollir aquesta festa tradicional que reivindica la cuina i la cultura marinera de l’Ametlla de Mar.
A partir de les 10 h, un total de 54 participants van encendre els fogons per elaborar el millor arrossejat. El jurat va atorgar sis premis, tres per al primer torn de cuina i tres per al segon. Els premiats van ser Abel Mañé, Alex Sancho, David Fort, Mª Cinta Garcia, Julià Margalef i Gerard Consarnau.
A banda del concurs, d’11 h a 13.30 h, els visitats i locals de l’Ametlla de Mar, a banda de veure com s’elabora aquest plat típic insitu, van poder gaudir de les degustacions, tant de menjar com de vins dels cellers de la DO Terra Alta.
La regidora de Turisme, Ma Jose Castellano, remarca l’èxit d’aquesta edició.
En total es van vendre 100 kg d’arrossejat.