Arriba la Diada de l’Arrossejat  aquest diumenge

A partir de les 10 h començarà el concurs d’arrossejat i a les 11 h les degustacions.

Després de l’ajornament de la Diada de l’Arrossejat davant les previsions de pluja del passat cap de setmana, finalment aquest diumenge 19 d’octubre està previst celebrar-se la 39a edició d’aquesta jornada que acollirà el tradicional concurs d’arrossejat, degustacions de cuina marinera i vins DO Terra Alta i molt més.

A partir de les 10 h de diumenge, s’encendran els fogons d’una cinquantena de cuiners amateurs per elaborar el millor d’arrossejat. Els assistents podran veure de prop com es prepara aquest plat típic mariner i, fins i tot, el podran tastar en forma de degustació.

A més, de 11 a 13.30 h, també hi haurà degustacions de gambeta blanca o pop de la mà de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar i seitó fregit de la Xarxa Peix Blau Tarragona.

Un cop cuinats els arrossejats, el jurat atorgarà els sis premis als mestres o mestresses arrossejaires, de 200 € en metàl·lic.

La  jornada també comptarà amb l’animació de la música de la Xaranga Suquet Calero i l’actuació dels castellers Xics Caleros. Tot plegat, en un ambient festiu, familiar i agradable.