Els restaurants del territori que ofereixin peix de km 0 tindran un distintiu


És un dels projectes de GALP per impulsar l’economia blava. Un altre és formar orientadors perquè assessorin en les sortides laborals que ofereix el sector pesquer.
Els restaurants que serveixin peix de llotja tindran un distintiu que acrediti que els clients consumeixen producte de Km 0. És una de les iniciatives que engegarà els cinc GALP -Grup d’Acció Local Pesquer-, entre ells el del Mar de l’Ebre.
Es tracta d´una proposta per impulsar el peix que surt de les llotges catalanes.
D’altra banda, i de manera conjunta, es duran a terme altres iniciatives per impulsar el sector. Una és la formació de cinc orientadors perquè puguin informar les persones sobre les sortides laborals del sector pesquer “perquè actualment no hi ha relleu generacional”.
Així mateix, s’ha fet la campanya Salut i peix per donar a conèixer els beneficis del peix fresc i de proximitat.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR