La Diada dels Fideus Rossejats serveix més d’un miler de degustacions

Batiste Martí, Carmencin Domenech, Denís Sales, Victor Borràs, Núria Llambrich, Marc López van ser els guanyadors del concurs.

El port pesquer de l’Ametlla de Mar va omplir-se de visitants que van gaudir de fideus rossejats, aquest plat típic mariner que també va ser cuinat per una trentena de caleros que concursaven per endur-se un dels populars premis. Una festa gastronòmica que es consolida amb relleu generacional.

A la jornada gastronòmica no hi va faltar ni les degustacions de fideus, ni la mostra dels vins de la DO Terra Alta, ni el tradicional concurs, tot plegat a ritme deles notes musicals de la xaranga Xim Xim Mig Grau i seguidament pel dj. dijeidepueblo.

Quant al concurs, els guanyadors van ser Batiste Martí, Carmencin Domenech, Denís Sales, Victor Borràs, Núria Llambrich, Marc López que es van emportar el trofeu i els 200 € de premi.

En total, es van consumir un miler de degustacions de Fideus i es van adquirir quatre-centes setanta-nou copes personalitzades per les degustacions de vi.

La regidora de Turisme, Ma José Castellano, explica que s’han servit més de 20 kg de fideus que l’any passat.

Fins a l’1 de juny es podran degustar els fideus rossejats a tretze restaurants del municipi.