Batiste Martí, Carmencin Domenech, Denís Sales, Victor Borràs, Núria Llambrich, Marc López van ser els guanyadors del concurs.
El port pesquer de l’Ametlla de Mar va omplir-se de visitants que van gaudir de fideus rossejats, aquest plat típic mariner que també va ser cuinat per una trentena de caleros que concursaven per endur-se un dels populars premis. Una festa gastronòmica que es consolida amb relleu generacional.
A la jornada gastronòmica no hi va faltar ni les degustacions de fideus, ni la mostra dels vins de la DO Terra Alta, ni el tradicional concurs, tot plegat a ritme deles notes musicals de la xaranga Xim Xim Mig Grau i seguidament pel dj. dijeidepueblo.
Quant al concurs, els guanyadors van ser Batiste Martí, Carmencin Domenech, Denís Sales, Victor Borràs, Núria Llambrich, Marc López que es van emportar el trofeu i els 200 € de premi.
En total, es van consumir un miler de degustacions de Fideus i es van adquirir quatre-centes setanta-nou copes personalitzades per les degustacions de vi.
La regidora de Turisme, Ma José Castellano, explica que s’han servit més de 20 kg de fideus que l’any passat.
Fins a l’1 de juny es podran degustar els fideus rossejats a tretze restaurants del municipi.