Es lliuren els premis del 25è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre


Entre els guanyadors hi ha quatre noms caleros: Carina Balfegó Morales, Fidel Margalef Estivill, José Enrique Ruiz i Abel Borràs Garcia.
Dins dels actes preludi de la Candelera, les àrees de Turisme dels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre van atorgar els premis corresponents a la 25a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre. L’acte, que es va dur a terme al Centre d’Interpretació de la Pesca de l’Ametlla de Mar, va comptar amb la presència dels guardonats, que van veure les seves fotos exposades durant els dies previs a la Festa Major. Durant l’estiu, es tornaran a exposar a l’Ametlla de Mar.
Carmen Cortes Cañagueral de Barcelona amb la fotografia “Maremàgnum” va obtenir el primer premi a la millor fotografia realitzada a l’Ametlla de Mar, amb una dotació de 400 €. Amb la mateixa dotació econòmica va rebre el premi a la millor fotografia realitzada a Deltebre, José A. Sartorio amb “Essència del Delta”.
El 2n premi a la millor fotografia realitzada a l’Ametlla de Mar, dotat amb 250 €, ha estat per “La Tornada” de Carina Balfegó Morales, de l’Ametlla de Mar, mentre que Fidel Margalef Estivill, també de l’Ametlla de Mar, ha guanyat el 2n premi a la millor fotografia realitzada a Deltebre amb l’obra ‘Ressistència’.
El 3r premi a la millor fotografia realitzada a l’Ametlla de Mar, dotat de 175 €, ha estat per “Resol” de José Enrique Ruiz, de l’Ametlla de Mar. I el 3r realitzada a Deltebre, ha estat per “Dunes” de Miquel Planells Saurina, de Banyoles.
Mentre que el premi local de l’Ametlla de Mar a la millor fotografia, dotat amb 250€, ha estat per “Il·luminant l’infinit” d’Abel Borràs Garcia, de l’Ametlla de Mar. I el premi local de Deltebre a la millor fotografia, ha estat per “Capturant els flamencs” de Francesc Sanz Vidal, de Deltebre.
El 1r premi Activitat humana, a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre amb activitat humana i dotat amb 400 €, ha estat per “Correfoc en bicicleta” d’Agustí Munté Carrillo, de Barcelona. El 2n en aquesta categoria, dotat amb 250 €, l’ha guanyat Agustí Descarrega, de Deltebre amb “Llimpiant lo tubo”. I el 3r, dotat amb 175 €, Albert Sans Torras, de Deltebre amb “Màgia al Delta”.
El premi Terres de l’Ebre a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre, dotat amb 300€, ha estat per “Princeses del Vent” de Karol Duelo Varas, de l’Aldea. El premi especial a la millor fotografia en blanc i negre, dotat amb 300 €, l’ha guanyat “Escultura a l’aire” de José A. Sartorio, de Barcelona.
El premi fotografia gastronòmica, a la millor fotografia realitzada a qualsevol plat i/o producte gastronòmic típic de Deltebre i/o l’Ametlla de Mar, dotat amb 300 €, ha estat per “Varietat de peix” de Miquel Planells Saurina de Banyoles.
I el premi a la creativitat, a la millor fotografia paisatgística realitzada a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre en qualsevol tècnica, dotat per 300€, se l’ha endut Eloy Blanco Torres, de Roquetes amb l’obra “Stargate”.
Ma José Castellano és la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.
En total, s’han presentat 107 fotografies corresponents a 31 participants, quatre guanyadors dels quals són de l’Ametlla de Mar.
El jurat d’aquesta 25a edició ha estat format per Antònia Ripoll, artista visual i professora de pintura de l’Escola d’Art i Disseny Esardi d’ Amposta, Joan Puig i Pasqual, foto periodista, guanyador del 2n. Premi de Fotopress, expositor l’any 2004 al Congrés de Fotoperiodisme “Visa pour l’image” de Perpinyà i Albert Vidal i Ribes, creador audiovisual. Director creatiu de Vèrtex Comunicació.
L’exposició es podrà tornar a veure el juliol i agost al CIP de l’Ametlla de Mar i els dies 23, 24 i 25 de maig en el marc de la Deltafira i Mescla (Centre Fluvial del Delta) de Deltebre.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR