El Bàsquet l’Ametlla de Mar perd 92 a 48 a la pista del Vila-seca


Els caleros jugaran dos partits al Galetet: divendres dia 25 a les 20.30 h davant del Bàsquet Alcover i diumenge a les 17.30 h davant del Bàsquet Claret de Valls.
El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va tornar a patir un seriós correctiu el passat cap de setmana en perdre a la pista del Bàsquet Vila-seca per 92 a 48. Va ser un partit per oblidar, que fa necessària una reflexió si no es vol caure en una dinàmica negativa sense retorn.
Els de l’Ametlla de Mar viatjaven a Vila-seca amb l’objectiu d’esborrar la imatge donada a casa davant de l’Arboç, però no ho van aconseguir, ja que a partir d’un inici molt fluix, els caleros van manar a remolc tot el partit. El 27 a 11 del primer parcial va pesar molt en el joc dels caleros, que posteriorment en el segon i tercer parcial, van fer esforços per igualar els números del rival, però que no van aconseguir retallar el més mínim. L’últim parcial de 24 a 5 va acabar per enfonsar als caleros que van perdre de 44 punts.
L’equip troba a faltar els punts de Pol Aguado, que han mantingut la capacitat anotadora de la formació durant els últims anys i el pas endavant en la faceta anotadora d’altres jugadors, encara no s’ha donat i els jugadors importants s’han de mantindre en pista pràcticament durant tot el partit. I tot i que pràcticament tots els jugadors caleros van poder anotar, el màxim encistellador del partit a les files caleres va ser l’Uriel Sánchez amb 11 punts.
Sis encerts sobre 11 llançaments de tirs lliures i quatre encerts des de la línia de tres punts són alguns dels números de l’equip calero a Vila-seca.
Santi Duque és un dels integrants de l’equip calero.
Aquesta setmana els caleros juguen dos partits al Galetet, el primer divendres dia 25 a les 20.30 h davant del Bàsquet Alcover i el diumenge a les 17.30 h davant del Bàsquet Claret de Valls.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR