EMMsonA! 2022-2023

Comparteix

La secció ‘EMMsonA’ és una col·laboració amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, l’EMMA. Cada dimarts, ens mostraran el seu dia a dia a l’Escola i ens oferiran petits tastets del que preparen a les aules amb instruments i conjunts.

Aula de llenguatge de 1r de Grau Elemental–  Els alumnes de l’aula de llenguatge de 3r de Grau Elemental, ens expliquen quins instruments toquen i com va anar el primer dia. Per acabar ens canten una cançó sobre les famílies dels instruments.

La Flauta Travessera – Les alumnes Ivet i Nerea de l’EMMA ens expliquen perquè van triar la Flauta Travessera. A més, ens fan una demostració d’aquest instrument contant-nos una historieta.

La Percussió – Els alumnes de l’aula de percussió ens expliquen característiques dels instruments en qüestió com la caixa, el timbal, els bongos… i una petita demostració de cada un.

Aula d’Iniciacio – Els alumnes de l’aula d’iniciacio ens explicaran quins instruments toquen i alguna especialització de cada instrument, per acabar faran una petita exhibició.

Aula de Piano – L’alumna Carme ens explica com i perquè va començar a tocar el piano, i ens farà una petita representació amb una cançó de cavalesci.

Aula de Saxo – Els nous alumnes de l’aula de saxo ens fan una petita presentació de per què han escollit aquest instrument i que els hi sembla, també ens faran un petit tast de saxo cada un.

La Trompa – Un alumne de l’escola de musica ens fa una demostracio amb una canço de Vicente Zarzo.

Aula de Saxo – L’alumna Júlia ens parla del seu aprenentatge del saxo i ens fa una petita demostració.

Comparteix