Un vaixell carregat de llibres 2022-2023

Comparteix

La secció ‘Un vaixell carregat de llibres’ ens apropa recomanacions literàries realitzades per l’alumnat de cicle superior de l’Escola Sant Jordi i enregistrat a l’estudi de Ràdio Sant Jordi.

Programa 1 –  En aquest programa l’Ares i la Valèria  de 5è A ens recomanen dues novel.les d’aventures molt entretingudes: ‘Bat Pat superexploradors amb el nas de l’esfinx’ i ‘Bat Pat superexploradors a la recerca de la ciutat perduda’.

Pograma 2 –   Us convidem a escoltar el podcast de la Laia Sanz i el Biel Jiménez de la classe de 5è B amb les seves recomanacions literàries.  Ens presenten dues propostes molt diferents, una novel·la i un llibre de coneixements que de ben segur que us vindran ganes de llegir. Esperem que us agradi!!  

Programa 3 – En aquest programa, els alumnes de 5è ens presentaran un programa especial de Poemes de Nadal.

Programa 4 – Aquest dilluns, la Ivet i el Roc de 5è A ens recomanen dos llibres ‘El bosc dels somnis perduts’ i ‘La veritable història d’en Sucapà’. No us els perdeu!

Pograma 5– Avui la Simona i l’Arnau de la classe de 5è B ens recomanen L’odissea d’Ulisses i un llibre que respon a una pregunta que ens fem moltes vegades: Per què badallem?. Ja veieu, dues lectures molt diferents però molt interessants. 

Comparteix