L’exposició ‘Jordi Cuixart. Des de Lledoners’ arriba a l’Ametlla de Mar aquest divendres

Comparteix

La inauguració, que tindrà lloc aquest divendres a les 17.30 h, comptarà amb la presència de Marcel Mauri de los Rios (vicepresident d’Òmnium Cultural) i Joan Panisello I Chavarria (ceramista).

Aquest divendres, 21 de maig, a les 17.30 h, tindrà lloc la inauguració de l’ exposició ‘Jordi Cuixart, Des de Lledoners” a l’Ametlla de Mar ‘. Una exposició que es podrà veure els pròxims caps de setmana al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP). La inauguració comptarà amb Marcel Mauri de los Rios (vicepresident d’Òmnium Cultural) i Joan Panisello I Chavarria (ceramista).

A partir d’aquest divendres, el CIP acollirà l’exposició ‘Jordi Cuixart des de Lledoners’. Es tracta d’una mostra de les peces de ceràmica creades per ell mateix des de la presó de Lledoners. Una exposició que vol demostrar que l’art ha sigut una manera de trencar els murs d’una presó injusta per Jordi Cuixart.

La mostra es podrà visitar fins al 30 de maig, dins del següent horari, dissabte 22 de maig d’11 a 13h i de 18 a 20h, diumenge 23, d’11 a 13h, divendres 28, de 18 a 20h, dissabte 29, d’11 a 13h i de 18 a 20h i diumenge 30, d’11 a 13h.

Tots els interessats en anar a la inauguració, cal que facin la inscripció prèvia, clicant a aquest enllaç.

Comparteix