L’Ajuntament aporta 2.700 m³ de sorra a les principals platges

Comparteix

Els treballs de reposició de sorra han obligat a tancar algunes platges com l’Alguer, que romandrà tancanda fins demà dimecres al migdia.

L’Ajuntament ha aportat més de 2.700 m³ de sorra a les principals platges del municipi. Després d’assumir pràcticament la totalitat dels treballs per reparar els danys causats pel temporal Glòria, la regidoria d’Obres i Serveis ha realitzat les aportacions de sorra per regenerar les platges, tenir-les en les millors condicions i poder garantir la distància de seguretat.

Unes aportacions poc habituals, ja que les mateixes platges es regeneraven de manera natural. Però el temporal del passat mes de gener va endur-se molta de la sorra, que ara es retornarà per recuperar superfície. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que aquesta aportació és necessària per poder garantir les mesures de seguretat.

Les platges on s’ha aportat sorra són les de Cala Calafató, Lo Ribellet, Sant Jordi d’Alfama, Cala Vidre, Pixavaques, Cala Pepo i l’Alguer.

Comparteix