Dia: 22 de març de 2019

La Cibeles de Fairy

A la manifestació a Madrid contra el judici als líders independentistes, molts manifestants van aprofitar l’ocasió per fer broma amb “La trampa del Fairy” d’Enric Millo. El color amb què es va il·luminar la font de la Cibeles, amb motiu de la festa de Sant Patrici, va ser interpretat amb ironia per l’associació amb el […]

Llegeix més

S’actua a la zona del salt de l’aigua, prop del port de l’Estany, pel risc de despreniment d’unes roques

Els treballs, coordinats entre l’Ajuntament i el departament de Costes de l’Estat, han consistit en retirar els materials que podrien haver-se caigut, amb l’ajuda d’una màquina excavadora. En els últims mesos, s’havien detectat dues zones afectades per la regressió i que podrien haver acabat desprenent-se. Per aquest motiu, una màquina excavadora ha retirat aquesta setmana […]

Llegeix més

Els treballs guanyadors dels Premis Literaris 2018 es presentaran aquest diumenge

Els guanyadors van ser Conxita Jiménez amb ‘El gest d’Yrit’ en poesia i Carles Pérez Druguet amb ‘La necessitat d’un mur’ en narrativa. Aquest diumenge, tindrà lloc la presentació oficial dels Premis Literaris de l’any passat. Els premiats, Conxita Jiménez en poesia i Carles Pérez Druguet en narrativa, seran presents per comentar les seves obres, […]

Llegeix més