S’actua a la zona del salt de l’aigua, prop del port de l’Estany, pel risc de despreniment d’unes roques

Comparteix

Els treballs, coordinats entre l’Ajuntament i el departament de Costes de l’Estat, han consistit en retirar els materials que podrien haver-se caigut, amb l’ajuda d’una màquina excavadora.

En els últims mesos, s’havien detectat dues zones afectades per la regressió i que podrien haver acabat desprenent-se. Per aquest motiu, una màquina excavadora ha retirat aquesta setmana les roques afectades. Antonio Espuny és el regidor d’Obres i Serveis:

Els fragments retirats s’han deixat sota del talús, creant una barrera de protecció per frenar l’embat de l’aigua en els temporals. D’altra banda, el pas de persones pel camí de ronda GR-92 en aquest punt està assegurat amb una barana protectora de fusta.

Comparteix