La Cala acollirà demà dissabte el torneig solidari ‘Petits Herois’

Comparteix

El torneig recaptarà diners per contribuir amb l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació contra el càncer infantil.


El camp de futbol de La Cala serà, demà dissabte, l’escenari del Torneig ‘Petits Herois’, una iniciativa impulsada per l’acadèmia Avatars Academy, aprofitant l’aturada de les competicions de futbol base i amateur del cap de setmana.

A part de la vessant esportiva, el torneig té com a objectiu solidari recaptar diners per contribuir amb l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació contra el càncer infantil. Aleix Franch és l’organitzador del torneig:

El torneig comptarà amb la participació de setze equips de futbol de categoria aleví, que pertanyen a clubs com el Levante, el Nàstic o el Reus Deportiu, a més d’altres equips del territori com els de l’Ametlla de Mar. La competició s’iniciarà a les 9.30 h del matí.