Ja estan a la venda els abonaments de la Candelera 2019

Comparteix

Fins al 30 de gener, es poden adquirir els abonaments per 25 euros a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Aquest dilluns, l’Ajuntament ja ha posat a la disposició dels ciutadans l’abonament de la Festa Major, al preu de 25 euros. Es podrà adquirir fins al 30 de gener, juntament amb la resta d’entrades i tiquets, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

L’abonament serà vàlid per a totes les nits de la Candelera, entre l’1 i el 4 de febrer. A taquilla, l’entrada d’una nit serà de 15 euros, excepte la darrera nit que serà de 10 euros. A partir de les 4 h de la matinada, el preu serà de 5 euros. El regidor de Festes, Vicenç Llaó, comenta que l’abonament permet gaudir de totes les nits de festa a un preu més assequible.

Com cada any, els menors de 16 anys podran entrar sense abonament, a excepció del concert d’aquest dissabte que sí que caldrà comprar entrada. En tots els casos, sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult. Recordem que les entrades pel concert de Doctor Prats i Joan Rovira amb la banda tenen un cost de 10 euros anticipadament, 12 a taquilla.

A banda de l’abonament, també es poden comprar els tiquets pel dinar dels jubilats per un preu de 12 euros els residents i 22 euros els no residents, i també pel dinar del dia 26 de gener, organitzat pels Quintos, pel preu de 5 euros. L’horari de venda, tant dels tiquets com dels abonaments, serà de les 10 h fins a les 13 h.

Comparteix