Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Damià Llaó, gerent de l’Àrea de Turisme

nov. 26 201826/11/2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/11/20181126-Lentrevista-Damia-Llao-Ruta-Tapes-Peix-Llotja-1.mp3

 

Aquest divendres comença la Ruta de Tapes del Peix de la Llotja que s’allargarà fins al 9 de desembre. El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, explica les novetats d’aquesta nova edició.

Navegació d'entrades

Les notícies 26/11/2018
Pilar Marsal i Carme José Comes, secció infantil i juvenil del Grup Escènic

Releated Posts

Cursa de la dona amb l’Ana Sánchez

L’Associació de Malalts de Parkinson a Terres de l’Ebre amb Núria Sanper

El ball al carrer amb Josep Esteban

Notícies

  • La majoria de barques d’arrossegament de l’Ametlla de…

    Els pescadors s’han vist obligats a aturar la seva activitat, perquè han…

  • Els veterans de la Cala perden 5 a…

  • Confirmat un cas de grip aviària en una…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies