Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Damià Llaó, gerent Àrea Municipal de Turisme

oct. 23 2018
https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/10/20181023-Lentrevista-Damia-Llao-Concurs-Fotos.mp3

 

Ja està en marxa la 19a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, impulsada per les àrees de Turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre. Coneixem en què consisteix de la mà del gerent de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó.

Navegació d'entrades

Gerard Consarnau
Les notícies 23/10/2018

Releated Posts

La situació actual de l’arrossegament amb Antoni Abad

L’actualitat municipal amb Eva del Amo

Les plantes remeieres amb Joan de l’Espelma

Notícies

  • Els dies de pesca demanats a la Comissió…

    Els pescadors esperen una resposta de la Comissió Europea, que els permeti…

  • Els Mossos d’Esquadra assagen la recollida de denúncies…

  • El Ginestar s’emporta els tres punts del camp…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies