Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Miguel Sáinz de Aja, director de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera

abr. 12 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/04/20180412-Lentrevista-Miguel-Sainz-de-Aja-Institut-Capacitacio-Nauticopesquera.mp3

La preinscripció als cicles formatius, d’aquí un mes, arribarà amb novetats telemàtiques. El director de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera, Miguel Sáinz de Aja, explica els canvis i comenta com van anar les jornades de portes obertes.

Navegació d'entrades

La protecció de l’àliga cuabarrada
Sortim a l’Escola: Juguem al bàsquet

Releated Posts

La crema de restes agrícoles amb Xavier Solé

La situació actual de l’arrossegament amb Antoni Abad

L’actualitat municipal amb Eva del Amo

Notícies

  • L’Ajuntament presenta propostes per valor de 4 MEUR…

    Caldrà prioritzar-les tenint en compte els límits tècnics i econòmics de la…

  • S’inicia el període per a la crema de…

  • El Bàsquet l’Ametlla dona la cara a Torredembarra…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies